Mini Micro Deluxe Ice Blue

Γράψτε την κριτική σας

Το best seller πατίνι στον κόσμο!
Για παιδιά από 2 έως 5 ετών
Τρεις τροχοί για μοναδική σταθερότητα
Χαμηλομένη σανίδα με ενίσχυση flexiglass
Βάρος μόλις 1,5kg
Easy in-out τιμόνι για να χωράει παντού
Πατενταρισμένη, Ελβετική σχεδίαση

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
99,90 €

Description

Το MINI MICRO DELUXE πατίνι είναι ιδανικό για παιδιά ηλικίας 2 έως 5 ετών και έχει ανακηρυχθεί ως ένα από τα 100 καλύτερα baby products. Ξεχωρίζει για την ελβετική κατασκευή και τον καινοτόμο σχεδιασμό του. Εύκολο στη χρήση και προσαρμόσιμο στο μέγεθος του παιδιού, αντέχει μέχρι 35 kg βάρος και βελτιώνει την ικανότητα ισορροπίας ενώ προσφέρει fun κι ανεξαρτησία των μικρών μας με ασφάλεια. Η διαφορά του με το απλό MINI MICRO πατίνι είναι ότι το DELUXE έχει τιμόνι από ανοξείδωτο αλουμίνιο και διπλή ενίσχυση πολυουρεθάνης για μεγαλύτερη σταθερότητα, άρα και ασφάλεια. Η πλατφόρμα που αποτελεί τη βάση του, είναι από σιλικόνη και ακόμη πιο ελαφριά για περισσότερη ευκολία στις κινήσεις. Το ύψος του τιμονιού του προσαρμόζεται από από 49cm έως 68cm. To MINI MICRO DELUXE διαθέτει διπλή ενίσχυση πολυουρεθάνης, σταθερό τιμόνι και ειδικό σύστημα για τον έλεγχο των κραδασμών.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός MMD055
Βάρος 1.5000
Χρώμα Blue
Τύπος Τιμονιού No
Τροχοί No
Ηλικία No
Το Mini Micro® Deluxe είναι το best seller πατίνι για παιδιά στην Ευρώπη και την Αμερική!
Ο μοναδικός, πατενταρισμένος σχεδιασμός του, η ασύγκριτη ποιότητα κατασκευής του και η ασφάλεια που προσφέρει κατά την ανάβαση, έχουν μετατρέψει το Mini Micro® σε “πόλο έλξης” διακρίσεων και βραβείων. Μεταξύ αυτών, είναι το βραβείο "Toy of the Year 2007" καθώς και το χρυσό και το πλατινένιο βραβείο στο φημισμένο διαγωνισμό Oppenheimer "Toy Award" στην Αμερική το 2009.
Η ποιότητα του πατινιού Mini Micro® αναδεικνύεται σε κάθε λεπτομέρεια.
Οι τροχοί του κατασκευάζονται στην Ιταλία αποκλειστικά για την Micro® από σκληρό ελαστικό πολυουρεθάνης PU το οποίο είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και ελαχιστοποιεί την διάβρωση του τροχού ακόμη και μετά από πολυετή «βαριά» χρήση του πατινιού. Παρά την σκληρότητά της, η πολυουρεθάνη χαρίζει την απαραίτητη ελαστικότητα στους τροχούς ώστε να απορροφά τους κραδασμούς και προσφέρει ομαλότερη ολίσθηση ακόμη και σε ανώμαλες επιφάνειες.
Τα ρουλεμάν του Mini Micro®, ABEC5, είναι τα καλύτερα ρουλεμάν στον κόσμο, εξασφαλίζουν εξαιρετικά ομαλή ολίσθηση, μεγαλύτερη αντοχή στις πιέσεις του βάρους και περισσότερη ασφάλεια.
Η βάση του Mini Micro® είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό πλαστικό, ενισχυμένο με flexiglass, ένα υλικό που ενισχύει την αντοχή της, αυξάνει την ελαστικότητά της και μειώνει στο ελάχιστο τις πιθανότητες να σπάσει λόγω αυξημένου βάρους ή σκληρής χρήσης.
Τα χερούλια του τιμονιού του Mini Micro® είναι κατασκευασμένα από οικολογικά, μη-τοξικά υλικά και είναι απόλυτα ασφαλή ακόμη και αν το παιδί φέρει σε παρατεταμένη επαφή το χερούλι με το στόμα του.
Ο σχεδιασμός του Mini Micro® είναι μελετημένος στην παραμικρή λεπτομέρεια και αποτελεί αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας. Όλα τα επιμέρους μέρη του Mini Micro® έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με εξειδικευμένος Ελβετούς παιδιάτρους, με την βοήθεια των οποίων καθορίστηκαν οι θέσεις, οι διαστάσεις και τα υλικά κατασκευής του τιμονιού, της βάσης και του φρένου.
Το Mini Micro αποτελεί την “ναυαρχίδα” της Ελβετικής εταιρείας Micro® Mobility Systems, η οποία εδώ και πολλά χρόνια βραβεύεται για τις πρωτοποριακές ιδέες, τον καινοτόμο σχεδιασμό και την ποιότητα κατασκευής των προϊόντων της.
Τα παραπάνω αλλά και πολλά ακόμη έχουν καθιερώσει το Mini Micro® ως το ποιοτικότερο και ασφαλέστερο πατίνι στον κόσμο και το εδραίωσαν εδώ και πολλά χρόνια στην πρώτη θέση προτίμησης των γονιών στην επιλογή ποιοτικών παιχνιδιών για το παιδί τους.
Η ασφάλεια που προσφέρει το Mini Micro® Deluxe κατά την ανάβαση είναι μοναδική! Η πιθανότητες πτώσης του παιδιού είναι ελάχιστες λόγω των τριών τροχών του πατινιού που παρέχουν ασύγκριτη σταθερότητα και ισσοροπία. Η βάση του είναι κατασκευασμένη από μαλακό πλαστικό και ενισχυμένη με plexiglass μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο τραυματισμού. Το τιμόνι του Mini Micro® Deluxe σε σχήμα Τ-bar είναι κατασκευασμένο από ελαφρύ αλουμίνιο και μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα ή να κλειδωθεί ώστε το παιδί να μη χρησιμοποιεί το πατίνι εν αγνοία σας. Θέλετε περισσότερα; Τα χερούλια του τιμονιού του Mini Micro® είναι κατασκευασμένα από οικολογικό, υποαλλεργικό υλικό απόλυτα ασφαλές ακόμη και αν το παιδί φέρει το χερούλι σε επαφή με το στόμα του.

Γράψτε την κριτική σας

Αξιολόγηση του: Mini Micro Deluxe Ice Blue

Κριτικές Πελατών

Αυτό το προϊόν δεν έχει αξιολογηθεί. Θα μπορούσατε να γράψετε την πρώτη κριτική.